Design Team

De buitenruimte boetseert mee het publieke leven. Deze verantwoordelijkheid nemen we bij Wolters Mabeg ernstig. Een samenleving drijft op durf en vernieuwing: daarom zetten alleen doorgedreven passie, innovatief talent en diepgaande knowhow bij ons de krijtlijnen uit. De interne- en externe ontwerpers die we vanuit deze visie aantrekken voldoen steevast aan deze rigoureuze voorwaarden. Dankzij hen blijft Wolters Mabeg in pole position met vernieuwende ontwerpen, getekend op maat van de specifieke noden van de klant.


INTERNE DESIGNERS

Foto Sofiane dadda interne ontwerper Wolters Mabeg

Sofiane Dadda

Een Minimalistisch purist

‘Een minimalistisch purist’, zo kunnen we onze interne ontwerper Sofiane Dadda nog het best omschrijven. Na zijn studies interieurarchitectuur met specialisaties in meubeldesign, retail en scenografie, verdiende (en tekende) Sofiane zijn strepen als interieurarchitect met een voorliefde voor het uitwerken van heldere, functionele concepten. Maatwerk voor interieur, binnen- en buitenmeubilair is overduidelijk zijn comfortzone.


Zijn kenmerkende no-nonsense benadering, die hij ontleent aan de Scandinavische artistieke stromingen, komt telkens gracieus tot uiting in ontwerpen waarin natuurlijke elementen een authentieke, pure look ondersteunen.


Als freelancer is Sofiane tot op heden nog actief in de meubelbranche, wat hem een open blik geeft en hem aanzet tot permanente innovatie. Het spreekt voor zich dat wij dit verruimende perspectief ook als bedrijf dankbaar koesteren.


Typerend voor Sofiane is zijn bedrevenheid in het uittekenen van een harmonieuze mix tussen functionaliteit, heldere esthetiek en ergonomie.

    EXTERNE DESIGNERS

Roel Vandebeek


In 1994 studeerde Roel Vandebeek af aan het SHIVKV in Genk, afdeling productdesign. Roel is een allround ontwerper die actief is op verschillende terreinen binnen de vormgeving.


Hij richtte zijn eigen bureau op eind ’96 en werkt sindsdien voor diverse nationale en internationale bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen vertrekken steeds vanuit de identiteit. Het zijn originele, verrassende producten, objecten en installaties met een vleugje humor.


Foto Roel Van De Beek
Linde Hermans Wolters Mabeg

Linde Hermans


Linde Hermans runt een ontwerpstudio in Houthalen. Ze werkt aan uiteenlopende opdrachten: van juwelen, servies en handtassen, over meubels en installaties in de openbare ruimte tot de scenografie voor een expositie.


In 2008 ontving ze de Henry van de Velde Award voor Jong Talent. In haar werk maakt Linde regelmatig gebruik van herkenbare symbolen en verhalen en werkt ze vooral met een uitgepuurde vormentaal die tijdloosheid en kwaliteit uitstraalt.Ontdek de Collectie van Linde Hermans:

Crucial

envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap