Vorige
Green City spot wolters mabeg straatmeubilair deinze

Twee Green City Spots claimen hun plek in Deinze

Tolpoortstraat

Slim geplaatste groenzones in stadscentra zijn on the rise; ecologisch bewustzijn wint dus ook letterlijk terrein. Veel overtuigingskracht heeft deze vergroenings-opmars niet nodig; zo’n frisse, gezonde toets vormt een fundamentele meerwaarde in iedere stadskern. Onze Green City Spots worden er verwelkomd als een verkwikkende regenbui in een woestenij van steen en beton.  Twee nieuwe groene hotspots strelen nu het oog én de longen in de Tolpoortstraat in Deinze. Te midden van de typische shopping-bedrijvigheid werden deze groene ankerpunten opgetrokken als bakens van verkwikkende rust. Bezoekers en bewoners koesteren nu al de deugddoende rustpauzes die hen opgeladen weer op pad sturen.

gcs

Gezond, sfeervol en uitermate praktisch

Het esthetische en aangename aan het nuttige koppelen: ziedaar hét speerpunt van het Wolters Mabeg gamma. Dat komt met deze Green City Spots alweer treffend tot uiting. Het extra groen verheft de sfeer en de luchtkwaliteit. Fietsbeugels, bloembakken en zitbanken maken het leven makkelijker.
De knappe Wolters Velo fietsbeugels houden iedere fiets waakzaam overeind. Robuuste, maar zorgzame Belle zitbanken bieden gerieflijke verpozing en stijlvolle bloembakken met corten look verzorgen de fauna met zelfs een eigen watervoorzieningssysteem.  

Green City Spot Straatmeubilair
envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap