Urbana zitbanken Wolters Mabeg straatmeubilair

Lokeren 

Hoedhaarpark
 

De site van de oude Hoedhaarfabriek werd omgevormd tot een nieuw park voor de buurt. Dat nieuwe park brengt meer groen in de buurt, versterkt / sluit de parkengordel rond Lokeren en biedt uitdagend spelplezier en wandel-, kijk-, fiets- en picknickgenot voor iedereen. Wolters Mabeg zorgde voor de finishing touch met het produceren en plaatsen van de urbana zitelementen. De estetische waarde van deze urban zitbanken schuilt in hun minimalistische esthetiek. het contrast tussen het warm hout en het urban beton staat voor een overzettelijke gezelligheid. Industrieel, maar met een verrassend landelijke flair.


Urbana zitbanken straatmeubilair wolters mabeg

Deze banken passen conceptueel dan ook als een puzzelstuk bij de geschiedenis en toekomstvisie van deze site. Het park dat nu een landelijke thuis biedt voor een 300-tal gezinnen, was vroeg het terrein van de oude hoedhaarfabriek.


Bij de heraanleg stond een maximaal behoud van de groene ruimte en het cultuurhistorische verleden van de site en een integratie van de bestaande Vondelbeek centraal. Zo blijft de geschiedenis van deze plek verder leven.

Doch met een duurzame blik op de toekomst…

Urbana zitbanken straatmeubilair wolters mabeg
envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap