Persgroep project railingen wolters mabeg

Project De Persgroep

De Persgroep-medewerkers bestijgen hun troon op het dak van ’t stad


De nieuwe gebouwen van De Persgroep zijn uniek gelegen; het uitzicht over Antwerpen en het prachtige Centraal Station is ronduit indrukwekkend. Om dit optimaal tot zijn recht te laten komen, werd Wolters Mabeg ingeschakeld voor het ontwerp en de plaatsing van de juiste banken en railings.

Dit project werd op de rails gezet in samenwerking met studiebureau ARA. Het werd een naadloos glooiende constructie, opgetrokken uit onze nieuwe Teron banken, die de mensen van De Persgroep uitnodigt om zich in alle weelde te laten inspireren door het panorama. Subtiel én majestueus.

Gebogen zitbanken project persgroep

Wolters Mabeg zet De Persgroep op een pied de stal


Midden tussen de mensen, maar met een objectieve arendsblik: dat is hoe een toonaangevend mediabedrijf zijn mensen scherp en geprikkeld houdt. Op het dak van de nieuwe site in het hartje van Antwerpen wordt dit alles passend veruitwendigd met een realisatie op maat. Glooiende bankconstructies bieden verbindend comfort; een troon voor wie de sfeer van de metropool maximaal wil opsnuiven tijdens een rustmoment of inspirerende injectie.


Droomprojecten realiseren; een kolfje naar de pen van onze ontwerpers

Naast overheden en publieke organisaties sieren ook talloze private projecten ons portfolio. Dat heeft zo zijn redenen. Een diepgaande expertise die uitbundige creativiteit koppelt aan technische haalbaarheid garandeert ook hier weer een resultaat dat de noemer ‘gewoon buitenmeubilair’ moeiteloos overstijgt. Ontwerper Sofiane vuurde de ingenieursteams aan om te bekijken welke materialen en constructies hier de juiste snaren zouden beroeren. Eens het juiste spoor gevonden, werd er niet meer van afgeweken. De elegant gebogen bankstructuur, opgetrokken uit naadloos aan elkaar bevestigde Teron-banken, vormt een unieke hotspot; een troon waarop iedereen even vorstelijk plaatsneemt. Verbinding, vernuft en functionaliteit verenigd in één realisatie.

Maatwerk that meets the needs

De locatie en het hele opzet van dit concept zouden oneer worden aangedaan met een gestandaardiseerde invulling. Dat is waar Wolters Mabeg grossiert: ook de meest prestigieuze projecten worden gedetailleerd en op maat uitgetekend. Een uiterst breed perspectief op alle mogelijke materialen en technieken beantwoordt iedere vraag, hoe complex ook. Dat mogen de medewerkers van De Persgroep vanaf nu aan den lijve ondervinden.

Gebogen zitbank wolters mabeg
Overzicht verdieping 4 de persgroep

Bekijk onderstaand het project

envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap