Vorige
Kuo wegwijzers Wolters mabeg straatmeubilair

Deinze

Kuo signalisatie: Doeltreffende duiding in Deinze

Hoe maak je van een bezoek aan een site of stadskern een vlekkeloze ervaring voor inwoners en bezoekers? Simpel: met de juiste signalisatie. Bezoekers worden zo onbewust herinnerd aan wie hen op weg helpt. Zo gidst ook Stad Deinze haar inwoners en bezoekers goedmoedig op weg.

Kuo tourisme wegwijzers wolters mabeg

De identiteit van de gids

Iedere site, stad of gemeente heeft een eigen identiteit. Die wil je uitdragen met alles wat in het oog springt. Wegwijzers zijn blikvangers; een gepersonaliseerd ontwerp is hier dus bij uitstek de juiste keuze. Met de Wolters Mabeg Kuo signalisatie druk je je stempel helder, maar zonder opdringerig te zijn. Stad Deinze had dit meteen begrepen. Een gepersonaliseerde, weerbestendige sticker zorgt ervoor dat iedereen er steeds subtiel op gewezen wordt dat deze hulpvaardige bakens bij het concept van de stad horen.

kuo signalisatie

Flexibele bakens door gepersonaliseerd ontwerp


Wanneer het gaat over identiteit, wil je natuurlijk steeds de volledige controle over het ontwerp en eindresultaat. Daarom worden de Kuo wegwijzers eerst digitaal gerenderd, net zolang tot je helemaal tevreden bent over het design, de kleur en de totale uitstraling. Wanneer het resultaat, inclusief de personalisatie, helemaal af is, wordt er overgegaan tot productie. Uiteraard is iedere wegwijzer anders qua aantal wijzers, richting… Het enige wat nooit verandert is de door jou gekozen herkenbaarheid.

envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap