Vorige
Plateaubanken Sint-Niklaas Wolters Mabeg straatmeubilair

Sint-Niklaas

Gezelligheid on stage in Sint-Niklaas

Voor een nieuw aangelegde wijk zocht gemeente Sint-Niklaas buitenmeubilair dat alle specifieke eisen rond functionaliteit en gezelligheid kon afvinken. Het opzet was veelzijdig: versterken van een open, groen karakter, voorzien van heerlijke picknick-gelegenheid, stimuleren van verpozing én creëren van extra speelgelegenheid voor kinderen. 

Podia voor buitenplezier

De geïnstalleerde plateaus lenen zich uitstekend tot rustoord, speelobject of picknicktafel. Die veelzijdigheid danken ze aan hun weldoordachte design: de ene functie staat de andere nooit in de weg. Geen overbodige franje, wel steeds de nodige ondersteuning voor gebruikers die zich even willen laven aan de rust of tinteling van dit open en groene lustoord.

Foto van Eveline Zitbanken Wolters Mabeg straatmeubilair

Gerichte functionaliteit


Naast de plateaus werden er ook specifieke buitenmeubels voorzien, zoals zitbanken, Eveline picknicktafels en Togo fietsbeugels en -palen, zodat ook de meest veeleisende gebruikers hun specifieke lusten kunnen botvieren. Voorkeuren verschillen, de geraffineerde functionaliteit van Wolters Mabeg blijft uiteraard altijd dezelfde.

Foto van plateauzitbanken wolters mabeg
envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap