thumb

Een facelift voor het station in Edingen

Een aantrekkelijk openbaar vervoer komt iedereen ten goede. De pendelaar verdient meer dan een betonnen stoeprand bij het wachten op zijn trein. Dat heeft Wolters Mabeg goed begrepen: we zijn ondertussen dé vertrouwde partner van de NMBS voor het opwaarderen van de stationsomgevingen. Netheid, comfort en uitstraling: ziedaar onze speerpunten. Het station van Edingen vormt hiervan een zoveelste bewijs.

station edingen

Netheid, veiligheid, verpozing


Onze grote afvalbakken uit de R serie garanderen een permanente beschikbaarheid van opbergcapaciteit. Rondslingerend vuil is niet alleen nefast voor de uitstraling, in een stationsomgeving is het ronduit gevaarlijk. De afvalbakken kunnen worden voorzien van specifieke iconen voor extra herkenbaarheid en naadloze integratie in het hele esthetische concept. Hetzelfde geldt natuurlijk voor sigarettenpeuken. Onze Rota asbakken met vuurdovende werking minimaliseren het risico op vuur of rookontwikkeling drastisch. Op de stalen Salzine zitbanken, een nagelnieuwe reeks in het assortiment, kunnen de reizigers nu in alle comfort even tot rust komen voor ze hun tocht verderzetten. Deze zitbanken worden uiteraard op maat van elk specifiek project ontworpen.


thumb
thumb

"Onze Rota asbakken met vuurdovende werking minimaliseren het risico op vuur of rookontwikkeling drastisch"R Serie afvalbakken NMBS Wolters Mabeg
envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap