signalisatie carre

Het straatbeeld van Namen vertelt een coherent verhaal

Stad Namen, de hoofdstad van de gelijknamige provincie én het Waalse gewest, is een ontmoetingsplek. In deze stad, waar de Samber uitmondt in de Maas en waar Haspengouw de Condroz aantikt, is eentonigheid een ongekend begrip. Om in deze zinderende setting bewoners en bezoekers optimaal te verwennen, doet Namen steevast een beroep op het buitenmeubilair en de signalisatie van Wolters Mabeg. Een treffend voorbeeld vinden we in onze stadsbanken in RVS en staal, die welgekomen rust brengen in deze bourgondische setting.

thumb

De weelde van uniformiteit


Samen met de stad schreef Wolters Mabeg hier een solide verhaal dat bol staat van gezelligheid, esthetische bravoure en, als klap op de vuurpijl: veiligheid. We verzorgden namelijk de volledige stadssignalisatie, helemaal op maat. De gerichte aanwijzingen van de stad zelf, in combinatie met onze technische expertise, maken dat iedereen steeds probleemloos zijn weg vindt. Iconen en pijlen werden minutieus aangepast aan de reeds aanwezige stijl om de trotse identiteit van de stad te bewaken. De infoborden en pijlen op laminaatplaten staan als innemende gidsen verspreid over het stratenplan.

signalisatie carresignalisatie carre
thumb
thumb
wolters

Design & Productie

Ons ontwerp team zorgde voor het gepaste design. De infoborden & pijlen werden digitaal voorzien en gedrukt in thermo-geharde hars, hierdoor komen figuren als het ware uit hun plaat gekropen om de mensen gewillig te informeren.

Een zeer geslaagd effect dat bijdraagt tot de beleving van deze bloeiende stad.

Bekijk de producten

envelope
Contact
x
x
x

Log In Sign Up

x
x

Sitemap